Traject van 7 sessies met Ilse

Jouw begeleiding is top!  Zo persoonlijk met ruimte voor wie er tegenover jou zit. Het zijn telkens mooie gesprekken, ook al komen emoties als verdriet, onzekerheid, angst, twijfel, … erbij kijken. Jij maakt het lichter om te dragen! Je leert hoe dat kan. Stapje voor stapje ga je begeleiden naar datgene wat men zo mooi “een plekje geven” noemt maar wat niet iedereen kan vinden.

🤍 Ilse

Coachtraject met Lucas

De eerste keer dat ik op aangeven van een vriend naar Ilona ging zat ik daar, ik had geen probleem dacht ik en babbelen dat kan ik niet. Na het eerste gesprek had ik een goed gevoel. Mijn traject was begonnen en ik voelde innerlijke rust komen in mijn hoofd. Ik keek elke keer weer uit naar het gesprek en voelde me elke keer weer beter en beter worden. Echt een aanrader voor iedereen, ze doet het super. Na het traject had ik zoveel inzicht en rust opgebouwd dat ik me gelukkig voel, echt gelukkig. Dankjewel ik voel me een beter persoon en dat had langer geduurd zonder dat ik daar was gaan zitten zonder verwachtingen.

Met lachende groeten Lucas

De ervaring van een koppel

Hey Ilona
Ik wou toch nog even een mailtje sturen als blijk van appreciatie!
We hebben nog een nabespreking gehad in de auto 🤪 en we zijn beiden met een opgelucht gevoel buiten gewandeld.
We voelden ons allebei begrepen maar ook geholpen!
Het is duidelijk dat je je werk met passie doet en dat straal je ook uit!
Dankjewel voor de zeer aangename sessie!
Met vriendelijke groeten
Lynn

Coachtrajct van IVH

Beste Ilona,

In 2017 heb ik de weg naar jou gevonden, na eerste al een jaartje te worstelen met een burnout. Een burnout? Wat ? Ik ? Neen ?Nooit !!! Als gedreven en gepassioneerd ondernemer was dat wel het laatste waaraan ik dacht. Dat is toch enkel voor luie loosers die niet willen werken…. Of althans dat was mijn perceptie van een burnout tot dan.

Jij hebt mij in eerste instantie laten inzien, mij geleerd, hoe het zover is kunnen komen.

’t Ja daar sta je dan…. 50 jaar en alles kwijt…. Alsof je net van school komt en alles terug voor de eerste keer moet beleven, aanpakken, opbouwen. De stress die daarmee gepaard gaat zorgt er voor dat je ter plaatse blijft trappelen en niet vooruit kan gaan, je geraakt niet uit de diepe put. Hoe zorgzaam ik ook voor mijn omgeving de afgelopen jaren was, zo onverdraagzaam werd deze naar mij.  Ik kon niet meer geven, niet meer ontzorgen. IK had hulp nodig. Dat was nieuw voor mij, en mijn omgeving oordeelde dat ik niets meer waard was omdat ik niet meer helder kon denken en ja, zelfs niet eens meer wist wat ik deed…..

2017 een zwart gat in mijn leven waarvan ik écht niet meer weet wat er zich allemaal heeft gespeeld, wat ik heb  gezegd of gedaan. Voor iemand die graag alles onder controle heeft, zonder een controlefreak te zijn, is dat heel confronterend. Maar gedurende enkele sessies gespreid over een 3 tal maanden heb jij me op sleeptouw meegenomen om mezelf terug te vinden, sterker nog, om voor mezelf te zorgen en op te komen voor wat IK nodig heb om te kunnen functioneren en terug te kunnen zorgen voor de lieve mensen die ondertussen mijn pad kruisten en die met begrip, liefde én geduld mij de tijd hebben gegund én gegeven om (mentaal) te helen.

Heel concreet heeft dit proces, de tools die jij mij hebt gegeven, me steeds sterker en beter gemaakt zover zelfs dat ik nu 3 jaar na de feiten terug stevig in mijn schoenen sta en volop geniet van een herwonnen leven.  Een leven waar accenten anders liggen dan vroeger, waar ik meer naar mezelf kijk, zonder een egoïst te zijn (en dat wordt idd bevestigd door mijn omgeving). Dit geeft me zo’n rust in mijn leven én mijn hoofd nu dat ik daarvoor kan opkomen zonder me schuldig te moeten voelen.

Bedankt om mij hierbij te hebben begeleid op de wijze die ik nodig had en die voor jou als een vanzelfsprekendheid was….. Bedankt om mij mezelf te leren kennen op een wijze die ik nooit eerder kende….. Bedankt voor dit nieuwe leven…..

IVH

Via een kennis

“Ilona kwam op ons pad via een aanbeveling van een kennis. Op dat moment was ik als ouder al (wanhopig!) even bezig met een zoektocht. Een zoektocht naar de juiste hulp en ondersteuning voor mijn zoon. Mijn zoon was op dat moment een jong adolescent, worstelend met vanalles in het leven, hoogsensitief, resulterend in faalangst en paniekaanvallen, die hem volledig deden blokkeren en zichzelf bijna deed opsluiten. Waar vind je dan de juiste hulp?

Mijn zoon had al met 2 psychologen gesprekken gehad, maar na 1 of 2 gesprekken viel dat stil. Er was geen klik, en het gevoel dat hij niet echt begrepen werd.
Dus de afspraak met Ilona werd wel met enige argwaan gemaakt: wat zou zíj anders kunnen betekenen dan die 2 vorige?

De klik was er meteen, en is er – meer dan 1,5 jaar later – nog altijd. Ilona heeft mijn zoon echt ondersteund en geholpen in zijn zoektocht in het leven, hem sterker helpen maken in de omgang met anderen, hem geholpen om met zijn faalangst en paniekaanvallen om te gaan, ondersteunt hoe hij zichzelf kan beschermen in zijn hoogsensitiviteit, dat een enorme troef in het leven is, maar niet als je continu alle problemen van iedereen rondom je heen, en van de wereld wilt opgelost krijgen en teveel energie van je kost.

Uiteraard heeft mijn zoon zélf ook hard gewerkt aan de weg die hij heeft afgelegd het laatste 1,5 jaar. Maar zonder twijfel is Ilona een belangrijke steun voor hem geweest in die periode, en tot op vandaag nog steeds. De frequentie van het aantal sessies is nu minder, en eerder wanneer hij er zélf nood aan heeft. Soms 3 maanden niets, en dan ineens weer 3 sessies achter elkaar. Maar wanneer het even wat minder gaat, is zij er altijd voor hem.

En voor mij als ouder, is dat gevoel van machteloosheid van 1,5 jaar geleden inmiddels dankbaarheid geworden naar Ilona. Als ouder wil je je kind zó graag kunnen helpen, maar voor sommige dingen heb je gewoon externe hulp nodig. En je voelt je als ouder zo machteloos als je heel graag wilt helpen, maar niet de juiste hulp lijkt te kunnen geven aan je kind op dat moment. De dankbaarheid is er dat Ilona op ons pad is gekomen. Mijn zoon is terug véél gelukkiger, en is zovéél wijzer en sterker uit deze periode gekomen.”

Het verhaal van Sabine

De eerste keer dat ik voor je deur stond was ik helemaal de weg kwijt, wist ik niet meer hoe ik verder moest. Ik had al jaren angstaanvallen en niemand begreep me. Het gaf natuurlijk ook een serieuze deuk in mijn zelfvertrouwen. Ik had al een paar psychologen geraadpleegd maar werd steeds misbegrepen. Dus wat was ik blij dat jij me begreep en met me aan de slag wou gaan. Door veel te praten over het verleden en mijn gevoelens begon er steeds meer duidelijk te worden. Je stelde me steeds de vraag waarom doe je dit, waarom ….en ik kon er niet op antwoorden, door er blijven over te praten werd duidelijk dat ik alles in functie van iemand anders deed en mezelf al jaren wegcijferen en niet voor mezelf opkwam.

Jij leerde me dat het OK is om iets voor jezelf te doen en om NEEN te zeggen zonder je daar schuldig voor te voelen. Ik ben toen met volle moed samen met jou beginnen werken aan mezelf. Wie ben ik, wat wil ik. Na een tijdje merkte ik dat ik meer zelfvertrouwen kreeg en de angstaanvallen gingen meer en meer naar de achtergrond.

Ondertussen heb ik voor mezelf een huis gekocht en ben aan het verbouwen. En ja hoor …. Ik kan dat, Ik doe het, En voel me er super bij. Geen angstaanvallen meer !!!

Bedankt Ilona,
Om me te helpen mijn leven terug in handen te krijgen. Ik voel me nu beter dan dat ik me ooit gevoeld heb!
Daarom kan ik iedereen die ook maar met iets worstelt in zijn leven niet aarzelen en ondernemen.

Ik heb geleerd dat ik er mag zijn !

Hoe Natalie het ervaren heeft

Op één of andere manier bracht het leven mij steeds opnieuw in soortgelijke situaties. Door er altijd op dezelfde manier naar te kijken en op te reageren, lukte het mij niet om vooruit te geraken. Ik voelde mij geblokkeerd en raakte gefrustreerd. Ik was mezelf kwijt. Vanaf het eerste moment dat ik Ilona leerde kennen voelde ik een warme klik. Met behulp van verschillende technieken en oefeningen bracht ze mij tot inzicht. Haar hulp en begeleiding hebben ervoor gezorgd dat ik mezelf terug zie. Ze heeft mijn blik verruimt. Ik zie de dingen nu vanuit een andere hoek en kan hier anders mee om. Dankzij Ilona heb ik zelfs familiebanden terug kunnen versterken, wat ik nooit voor mogelijk had gehouden.

Ik kan Ilona aan iedereen aanraden die worstelt met zichzelf, die vastzit in een bepaalde situatie of die graag wil groeien als persoon.

Ik ben alvast enorm dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen.

Vera en mijn coaching

Na een aantal moeilijke jaren en een zeer ingrijpende gebeurtenis leken mijn gevoelens afgevlakt, geen laagtes maar ook geen hoogtes. Ik voelde als het ware niet meer. Mijn eerste gesprek met Ilona duurde bijna twee uur. Zij luisterde, observeerde mijn lichaamstaal en benoemde de dingen die mij blokkeerden. Ik huilde voor het eerst in een zeer lange tijd. Tijdens de volgende sessies groef zij steeds dieper, tot aan de kern van mijn probleem. Zij leerde mij hiermee om te gaan en gaf mij handvaten die ik kon gebruiken als het weer wat moeilijk werd. Ilona is warm, eerlijk, rustig en zeer professioneel. Het is zo belangrijk begrepen te worden als het even moeilijk is. Samen met Ilona heb ik geleerd een aantal dingen te plaatsen en mijzelf beter te begrijpen.

Isabelle haar coachtraject

Via een vriendin kwam ik bij Ilona terecht. Ik worstelde al even met een stressgevoel, en bovendien zat ik in een tweestrijd op werkvlak: zou ik mijn hoofdjob opgeven om voor mijn passie/bijberoep te gaan? Want ook dat bezorgde me stress. Zo erg dat ik in twijfels bleef hangen, en vooral: onzekerheid over mezelf.

Bij Ilona kwam ik eerst en vooral tot rust. Haar empathische en rustige persoonlijkheid gaf me meteen vertrouwen, waardoor ik het niet moeilijk vond om mijn verhaal te doen. In totaal heb ik een reeks van 5 coachingsessies gevolgd bij Ilona, en het is opvallend hoe snel ze vooruitgang boekte. Met de keer voelde ik me sterker in mijn schoenen staan, zag ik eindelijk mijn sterktes en werd ook vrij snel duidelijk dat ik mijn hoofdjob moest verlaten. Dat heb ik ook gedaan. En ik moet zeggen: het is de beste beslissing ooit. Ik doe nu wat ik graag doe, en het zelfvertrouwen groeit alleen maar. Bovendien heeft ze me geleerd om meer los te laten. Iets wat ik niet verwacht had, want ik was bang dat mijn eeuwige twijfels (over mezelf) en het moeilijk kunnen loslaten, me echt zouden belemmeren in mijn zelfstandige job. Het blijft een eeuwige oefening, voel ik. Maar Ilona heeft me doen inzien dat paniek nergens voor nodig is, en dat ik sterk genoeg ben om dit aan te kunnen. 🙂

Kortom: Ilona is een echte aanrader! En ik ben van plan om regelmatig een reeks coachings bij haar te boeken, want ik voel het aan als een investering in mezelf.

Coachtraject Ellen

Een geweldige dame, zo wil ik Ilona beschrijven. Ik ben bij haar terecht gekomen na een artikel in ‘goed gevoel’ van haar gelezen te hebben. Het klikte direct. Ik ben nog nooit zo open geweest van de eerste afspraak. Ze begeleidt me nu al bijna twee jaar en wat zij teweeg gebracht heeft in mijn denken en doen …. daar had ik alleen maar van kunnen dromen. Sessies indoor, online of al wandelend, alles kan bij haar en het heeft altijd diep effect. Ik bewonder haar kennis, haar tools, haar opdrachten, …. een top vrouw die rust en evenwicht in mijn leven gebracht heeft na jaren onevenwicht.

Bedankt Ilona

Coachtraject van SDM

Een relaxte sfeer dat je waarneemt bij het binnenkomen, met een welkom en warm gevoel tijdens de gesprekken en oprecht maar zonder vooroordelen, kun je bij haar je verhaal kwijt. Samen zoekend naar een oplossing, naar de oorsprong van die verwarde gevoelens. Sterken in je eigen zijn. Je zelfzekerheid terugwinnen. Er terug staan als een zelfredzame sterke vrouw. Dat is wat jij voor mij hebt gedaan.

Dank je wel, Ilona.

Marco

Ilona is meer dan een coach. Ze is doortastend, recht voor de raap en toch ook heel liefdevol. Ze hielp/helpt me om stilaan te worden wie ik eigenlijk al was en om de “leugens” in mezelf te ontmaskeren. Hierdoor is ook het leven rondom mij compleet veranderd en past het meer en meer bij mij. Dit is goud, mijn beste investering ooit! Een dikke aanrader ( heb ik al gedaan bij vrienden en met succes!)

Linde haar feedback

Een tijdje geleden kon ik het er niet vingerdik opleggen wat het juist was, maar ik zat niet goed in m’n vel. Ik ging op zoek naar een therapeute waar ik m’n ei kwijt kon. Bij Ilona was ik, meteen, op m’n gemak. Samen gingen we op zoek naar waar ik nog in kon groeien en loslaten. Ik kreeg de juiste oefeningen om met aan de slag te gaan. Heel fijne, heel aangename sessies waar ik veel uit heb geleerd.

Dankjewel daarvoor!!

Heidi’s CoachTrajact

Zoveel meer als coaching is de intro en je kunt het niet beter omschrijven, het is mindblowing! Coaching volledig op maat en onmiddellijk to the point. Een bewustmaking van de bovenste plank. Ravissant!