Traject van 7 sessies met Ilse

Jouw begeleiding is top!  Zo persoonlijk met ruimte voor wie er tegenover jou zit. Het zijn telkens mooie gesprekken, ook al komen emoties als verdriet, onzekerheid, angst, twijfel, … erbij kijken. Jij maakt het lichter om te dragen! Je leert hoe dat kan. Stapje voor stapje ga je begeleiden naar datgene wat men zo mooi “een plekje geven” noemt maar… Lees verder “Traject van 7 sessies met Ilse”

Coachtraject met Lucas

De eerste keer dat ik op aangeven van een vriend naar Ilona ging zat ik daar, ik had geen probleem dacht ik en babbelen dat kan ik niet. Na het eerste gesprek had ik een goed gevoel. Mijn traject was begonnen en ik voelde innerlijke rust komen in mijn hoofd. Ik keek elke keer weer uit naar het gesprek en voelde… Lees verder “Coachtraject met Lucas”

De ervaring van een koppel

Hey Ilona Ik wou toch nog even een mailtje sturen als blijk van appreciatie! We hebben nog een nabespreking gehad in de auto 🤪 en we zijn beiden met een opgelucht gevoel buiten gewandeld. We voelden ons allebei begrepen maar ook geholpen! Het is duidelijk dat je je werk met passie doet en dat straal je ook uit! Dankjewel voor de… Lees verder “De ervaring van een koppel”

Coachtrajct van IVH

Beste Ilona, In 2017 heb ik de weg naar jou gevonden, na eerste al een jaartje te worstelen met een burnout. Een burnout? Wat ? Ik ? Neen ?Nooit !!! Als gedreven en gepassioneerd ondernemer was dat wel het laatste waaraan ik dacht. Dat is toch enkel voor luie loosers die niet willen werken…. Of althans dat was mijn perceptie van een burnout… Lees verder “Coachtrajct van IVH”

Via een kennis

“Ilona kwam op ons pad via een aanbeveling van een kennis. Op dat moment was ik als ouder al (wanhopig!) even bezig met een zoektocht. Een zoektocht naar de juiste hulp en ondersteuning voor mijn zoon. Mijn zoon was op dat moment een jong adolescent, worstelend met vanalles in het leven, hoogsensitief, resulterend in faalangst en paniekaanvallen, die hem volledig… Lees verder “Via een kennis”

Het verhaal van Sabine

De eerste keer dat ik voor je deur stond was ik helemaal de weg kwijt, wist ik niet meer hoe ik verder moest. Ik had al jaren angstaanvallen en niemand begreep me. Het gaf natuurlijk ook een serieuze deuk in mijn zelfvertrouwen. Ik had al een paar psychologen geraadpleegd maar werd steeds misbegrepen. Dus wat was ik blij dat jij… Lees verder “Het verhaal van Sabine”

Hoe Natalie het ervaren heeft

Op één of andere manier bracht het leven mij steeds opnieuw in soortgelijke situaties. Door er altijd op dezelfde manier naar te kijken en op te reageren, lukte het mij niet om vooruit te geraken. Ik voelde mij geblokkeerd en raakte gefrustreerd. Ik was mezelf kwijt. Vanaf het eerste moment dat ik Ilona leerde kennen voelde ik een warme klik.… Lees verder “Hoe Natalie het ervaren heeft”

Vera en mijn coaching

Na een aantal moeilijke jaren en een zeer ingrijpende gebeurtenis leken mijn gevoelens afgevlakt, geen laagtes maar ook geen hoogtes. Ik voelde als het ware niet meer. Mijn eerste gesprek met Ilona duurde bijna twee uur. Zij luisterde, observeerde mijn lichaamstaal en benoemde de dingen die mij blokkeerden. Ik huilde voor het eerst in een zeer lange tijd. Tijdens de volgende sessies… Lees verder “Vera en mijn coaching”

Isabelle haar coachtraject

Via een vriendin kwam ik bij Ilona terecht. Ik worstelde al even met een stressgevoel, en bovendien zat ik in een tweestrijd op werkvlak: zou ik mijn hoofdjob opgeven om voor mijn passie/bijberoep te gaan? Want ook dat bezorgde me stress. Zo erg dat ik in twijfels bleef hangen, en vooral: onzekerheid over mezelf. Bij Ilona kwam ik eerst en… Lees verder “Isabelle haar coachtraject”

Coachtraject Ellen

Een geweldige dame, zo wil ik Ilona beschrijven. Ik ben bij haar terecht gekomen na een artikel in ‘goed gevoel’ van haar gelezen te hebben. Het klikte direct. Ik ben nog nooit zo open geweest van de eerste afspraak. Ze begeleidt me nu al bijna twee jaar en wat zij teweeg gebracht heeft in mijn denken en doen …. daar… Lees verder “Coachtraject Ellen”

Coachtraject van SDM

Een relaxte sfeer dat je waarneemt bij het binnenkomen, met een welkom en warm gevoel tijdens de gesprekken en oprecht maar zonder vooroordelen, kun je bij haar je verhaal kwijt. Samen zoekend naar een oplossing, naar de oorsprong van die verwarde gevoelens. Sterken in je eigen zijn. Je zelfzekerheid terugwinnen. Er terug staan als een zelfredzame sterke vrouw. Dat is… Lees verder “Coachtraject van SDM”

Marco

Ilona is meer dan een coach. Ze is doortastend, recht voor de raap en toch ook heel liefdevol. Ze hielp/helpt me om stilaan te worden wie ik eigenlijk al was en om de “leugens” in mezelf te ontmaskeren. Hierdoor is ook het leven rondom mij compleet veranderd en past het meer en meer bij mij. Dit is goud, mijn beste… Lees verder “Marco”

Linde haar feedback

Een tijdje geleden kon ik het er niet vingerdik opleggen wat het juist was, maar ik zat niet goed in m’n vel. Ik ging op zoek naar een therapeute waar ik m’n ei kwijt kon. Bij Ilona was ik, meteen, op m’n gemak. Samen gingen we op zoek naar waar ik nog in kon groeien en loslaten. Ik kreeg de… Lees verder “Linde haar feedback”

Heidi’s CoachTrajact

Zoveel meer als coaching is de intro en je kunt het niet beter omschrijven, het is mindblowing! Coaching volledig op maat en onmiddellijk to the point. Een bewustmaking van de bovenste plank.… Lees verder “Heidi’s CoachTrajact”

Petra en Ik

Zingend in de auto naar huis ! Dat doe ik onbewust als ik me goed voel. Was een tijdje verdwenen tot …. Ik bij jou was geweest vandaag. Nu heeeel moe, dus tijd voor een siësta. Toegeven aan wat mijn lichaam vraagt … ik doe mijn best. Dank je Ilona, voor je vriendelijke gastvrijheid en je top coaching ! You’re… Lees verder “Petra en Ik”