Hoe werkt het

Mijn sessies zijn zoveel meer dan praten en vragen stellen, luisteren en knikken 
Het is een prachtig proces met een lach en een traan. Het geeft vele mooie verhelderende inzichten, werkt helend en begrijpend en het biedt je een andere kijk op jezelf en het leven!

Ik neem de tijd voor jou en je verhaal
Een uurtje is vaak te krap om naar de kern te kunnen gaan. Een coach gesprek duurt 1½ uur tot 2 uur. Op deze manier kunnen we zonder te veel op de klok te kijken naar de essentie gaan en het gesprek goed afronden. Natuurlijk kan je ook terecht voor een coach uurtje face to face of online.

Persoonlijke opvolging & tussentijds contact
Na elke sessie besteden we aandacht aan het integreren van nieuwe inzichten in jouw dagelijks leven. Tussen de sessies door hoor ik graag van je hoe het écht met je gaat, wat de sessie met je gedaan heeft en wat belangrijk is om aandacht aan te geven een volgende keer. 

Een holistische benadering, waarbij rust, zelfontdekking en groei samenkomen
Een verandering heeft tijd nodig en vraagt om geduld, aandacht en mildheid. Daarom werk ik het liefste met een traject van 3, 5 of 7 sessies met minimaal 1 sessie per maand. Indien gewenst, kan dit worden gevolgd door aanvullende sessies of trajecten. Het is jouw reis, jouw groei, jouw proces.

Binnen, buiten of online; jong en oud; individueel of samen
Je kunt bij mij terecht voor jezelf, als koppel, met je kind, gezin, vriend(en), collega, team of …. Ook jongeren en studenten kunnen bij mij terecht om zichzelf en het leven wat beter te begrijpen.

Afspraken
Afspraken worden gemaakt in mijn online agenda. 
Geen bevestigingsmail ontvangen na het boeken van je sessie? Check je spam of probeer het nogmaals!

Plan je afspraak

Ik ga ervan uit dat je op de hoogte bent van tarieven en voorwaarden indien je een afspraak boekt