Hoe werkt het

Mijn sessies zijn zoveel meer dan praten en vragen stellen, luisteren en knikken 
Het is een prachtig proces met een lach en een traan. Het geeft vele mooie verhelderende inzichten, werkt helend en begrijpend en het biedt je een andere kijk op jezelf en het leven!

Ik neem de tijd voor jou en je verhaal
Een uurtje is vaak te krap om naar de kern te kunnen gaan. Een gemiddeld gesprek duurt 1½ uur tot 2 uur, soms zelfs iets langer. Op deze manier kunnen we zonder te veel op de klok te kijken naar de essentie gaan en het gesprek goed afronden. Een sessie moet nooit afgebroken worden voor een volgende cliënt. Hier is alle tijd en ruimte die jij nodig hebt.

Je staat er niet alleen voor
Tussen de sessies hoor ik graag hoe het écht met je gaat. Met onbeperkte e-mail of whatsapp ondersteuning sta ik je bij om vragen te beantwoorden, inzichten te delen en je te ondersteunen bij de uitdagingen die je onderweg tegenkomt. Samen evalueren we regelmatig jouw voortgang en passen we indien nodig onze reis aan. Zo blijven we altijd gericht op jouw doelen en de gewenste resultaten.

Binnen, buiten of online; jong en oud; individueel of samen
Je kunt bij mij terecht voor jezelf, als koppel, met je kind, gezin, vriend(en), collega, team of …. Ook jongeren en studenten kunnen bij mij terecht om zichzelf en het leven wat beter te begrijpen.

Ook in, voor, met en binnen organisaties
Ik bied ook coaching en training aan voor organisaties en professionals, gericht op thema’s als rouw, groei, verandering, conflict, communicatie en welzijn.

Afspraken
Afspraken worden gemaakt in mijn online agenda. 
Geen bevestigingsmail ontvangen na het boeken van je sessie? Check je spam of probeer het nogmaals!

Plan je afspraak