Durf jezelf te zijn, Durf te leven!

Wat ik vandaag de dag doe, komt recht uit mijn hart!
Ik ben Ilona, een Hollandse Belg en moeder van drie fantastische kinderen. Mijn passie voor het leven brengt me dichter bij mensen, dieren en de natuur. Met mijn camera leg ik graag kostbare momenten vast, terwijl ik mijn creativiteit de vrije loop laat met doodle tekenen en intuïtief schrijven. Mijn intuïtie is mijn kompas en mijn nuchtere ziel houdt me stevig op de grond terwijl ik mijn dromen najaag.

Mijn missie
Afkomstig uit een ondernemersgezin heb ik geleerd om met de uitdagingen van het leven om te gaan. Door je niet te veel te laten meeslepen met wat als, stel dat, misschien, omdat, doordat … heb ik verschillende tegenslagen weten te overwinnen. En dat is wat ik je zo graag wil meegeven.

Mijn reis
Mijn leven is niet over rozen gegaan, absoluut niet! Ik heb gehuild en gestreden, overleefd en vermeden. Ik heb, met vallen en opstaan, mijn weg erin gevonden. En als je er klaar voor bent, zal ik je met een warm meevoelend en meelevend hart meehelpen om jouw weg te vinden.

Mijn unieke manier
Met een portie Hollandse enthousiasme, openheid, humor en nuchterheid werk ik op een verdiepende intuïtieve manier. Ik kijk verder dan wat er is, wind er geen doekjes omheen en neem je mee naar binnen om respectvol de diepten van je binnenwereld te verkennen.

Mijn kernwoorden
Geluk, welzijn, innerlijke rust en zin in het leven staan centraal bij mij en mijn coaching. Krachtige woorden waar we allemaal naar streven. Ieder op zijn eigen manier. En ondanks de weg hiernaar toe niet altijd even gemakkelijk is en het leven ons op verschillende manieren kan uitdagen, help ik je graag weer betekenis te geven aan deze krachtige woorden.

Mijn advies voor jou!
Durf te leven, voel intens, droom groots, laat je tranen stromen, lach uitbundig, rouw wanneer nodig, koester wat je hebt, verwonder je over het kleine, creëer met passie, vergeef met mildheid, omarm jezelf, het leven en de wereld om je heen, geniet van elk moment en leef intens en ten volle!