Ilona Harmeijer
You Are Reading
Coachtrajct van IVH
0

Coachtrajct van IVH

Beste Ilona,

In 2017 heb ik de weg naar jou gevonden, na eerste al een jaartje te worstelen met een burnout. Een burnout? Wat ? Ik ? Neen ?Nooit !!! Als gedreven en gepassioneerd ondernemer was dat wel het laatste waaraan ik dacht. Dat is toch enkel voor luie loosers die niet willen werken…. Of althans dat was mijn perceptie van een burnout tot dan.

Jij hebt mij in eerste instantie laten inzien, mij geleerd, hoe het zover is kunnen komen.

’t Ja daar sta je dan…. 50 jaar en alles kwijt…. Alsof je net van school komt en alles terug voor de eerste keer moet beleven, aanpakken, opbouwen. De stress die daarmee gepaard gaat zorgt er voor dat je ter plaatse blijft trappelen en niet vooruit kan gaan, je geraakt niet uit de diepe put. Hoe zorgzaam ik ook voor mijn omgeving de afgelopen jaren was, zo onverdraagzaam werd deze naar mij.  Ik kon niet meer geven, niet meer ontzorgen. IK had hulp nodig. Dat was nieuw voor mij, en mijn omgeving oordeelde dat ik niets meer waard was omdat ik niet meer helder kon denken en ja, zelfs niet eens meer wist wat ik deed…..

2017 een zwart gat in mijn leven waarvan ik écht niet meer weet wat er zich allemaal heeft gespeeld, wat ik heb  gezegd of gedaan. Voor iemand die graag alles onder controle heeft, zonder een controlefreak te zijn, is dat heel confronterend. Maar gedurende enkele sessies gespreid over een 3 tal maanden heb jij me op sleeptouw meegenomen om mezelf terug te vinden, sterker nog, om voor mezelf te zorgen en op te komen voor wat IK nodig heb om te kunnen functioneren en terug te kunnen zorgen voor de lieve mensen die ondertussen mijn pad kruisten en die met begrip, liefde én geduld mij de tijd hebben gegund én gegeven om (mentaal) te helen.

Heel concreet heeft dit proces, de tools die jij mij hebt gegeven, me steeds sterker en beter gemaakt zover zelfs dat ik nu 3 jaar na de feiten terug stevig in mijn schoenen sta en volop geniet van een herwonnen leven.  Een leven waar accenten anders liggen dan vroeger, waar ik meer naar mezelf kijk, zonder een egoïst te zijn (en dat wordt idd bevestigd door mijn omgeving). Dit geeft me zo’n rust in mijn leven én mijn hoofd nu dat ik daarvoor kan opkomen zonder me schuldig te moeten voelen.

Bedankt om mij hierbij te hebben begeleid op de wijze die ik nodig had en die voor jou als een vanzelfsprekendheid was….. Bedankt om mij mezelf te leren kennen op een wijze die ik nooit eerder kende….. Bedankt voor dit nieuwe leven…..

IVH

[instagram-feed]