Ilona Harmeijer
You Are Reading
Isabelle haar coachtraject
0

Isabelle haar coachtraject

Via een vriendin kwam ik bij Ilona terecht. Ik worstelde al even met een stressgevoel, en bovendien zat ik in een tweestrijd op werkvlak: zou ik mijn hoofdjob opgeven om voor mijn passie/bijberoep te gaan? Want ook dat bezorgde me stress. Zo erg dat ik in twijfels bleef hangen, en vooral: onzekerheid over mezelf.

Bij Ilona kwam ik eerst en vooral tot rust. Haar empathische en rustige persoonlijkheid gaf me meteen vertrouwen, waardoor ik het niet moeilijk vond om mijn verhaal te doen. In totaal heb ik een reeks van 5 coachingsessies gevolgd bij Ilona, en het is opvallend hoe snel ze vooruitgang boekte. Met de keer voelde ik me sterker in mijn schoenen staan, zag ik eindelijk mijn sterktes en werd ook vrij snel duidelijk dat ik mijn hoofdjob moest verlaten. Dat heb ik ook gedaan. En ik moet zeggen: het is de beste beslissing ooit. Ik doe nu wat ik graag doe, en het zelfvertrouwen groeit alleen maar. Bovendien heeft ze me geleerd om meer los te laten. Iets wat ik niet verwacht had, want ik was bang dat mijn eeuwige twijfels (over mezelf) en het moeilijk kunnen loslaten, me echt zouden belemmeren in mijn zelfstandige job. Het blijft een eeuwige oefening, voel ik. Maar Ilona heeft me doen inzien dat paniek nergens voor nodig is, en dat ik sterk genoeg ben om dit aan te kunnen. ­čÖé

Kortom: Ilona is een echte aanrader! En ik ben van plan om regelmatig een reeks coachings bij haar te boeken, want ik voel het aan als een investering in mezelf.

[instagram-feed]