Ilona Harmeijer
You Are Reading
Het verhaal van Sabine
0

Het verhaal van Sabine

De eerste keer dat ik voor je deur stond was ik helemaal de weg kwijt, wist ik niet meer hoe ik verder moest. Ik had al jaren angstaanvallen en niemand begreep me. Het gaf natuurlijk ook een serieuze deuk in mijn zelfvertrouwen. Ik had al een paar psychologen geraadpleegd maar werd steeds misbegrepen. Dus wat was ik blij dat jij me begreep en met me aan de slag wou gaan. Door veel te praten over het verleden en mijn gevoelens begon er steeds meer duidelijk te worden. Je stelde me steeds de vraag waarom doe je dit, waarom ….en ik kon er niet op antwoorden, door er blijven over te praten werd duidelijk dat ik alles in functie van iemand anders deed en mezelf al jaren wegcijferen en niet voor mezelf opkwam.

Jij leerde me dat het OK is om iets voor jezelf te doen en om NEEN te zeggen zonder je daar schuldig voor te voelen. Ik ben toen met volle moed samen met jou beginnen werken aan mezelf. Wie ben ik, wat wil ik. Na een tijdje merkte ik dat ik meer zelfvertrouwen kreeg en de angstaanvallen gingen meer en meer naar de achtergrond.

Ondertussen heb ik voor mezelf een huis gekocht en ben aan het verbouwen. En ja hoor …. Ik kan dat, Ik doe het, En voel me er super bij. Geen angstaanvallen meer !!!

Bedankt Ilona,
Om me te helpen mijn leven terug in handen te krijgen. Ik voel me nu beter dan dat ik me ooit gevoeld heb!
Daarom kan ik iedereen die ook maar met iets worstelt in zijn leven niet aarzelen en ondernemen.

Ik heb geleerd dat ik er mag zijn !

[instagram-feed]