Ilona Harmeijer
You Are Reading
Loslaten & Kiezen Workshop
0

Loslaten & Kiezen Workshop

Loslaten is een pure vorm van zelfzorg en zelfliefde

Loslaten is eigenlijk anders vasthouden
Loslaten is bewust kiezen om niet langer vast te houden aan gedachten, emoties, patronen, overtuigingen en situaties die niet goed of veilig zijn, je belemmeren of buiten je macht liggen. Door los te laten, creëer je ruimte voor groei, positiviteit en authentieke keuzes.

Mijn zoektocht begon met deze vraag
Stel dat je kan loslaten, wat zou je dan loslaten? Mijn zoektocht begon met deze vraag. Het durven kiezen voor mezelf en het luisteren naar mijn innerlijke stem, vormden al een grote uitdaging op zich. Vreemd eigenlijk, want het draait gewoon om zelfzorg en het erkennen van eigen behoeften en grenzen. Deze zoektocht bracht me naar de essentie en heeft me veel waardevolle inzichten gegeven die ik graag met je wil delen.

Loslaten brengt groei
Het verleden kan je niet veranderen, maar je toekomst is vol mogelijkheden. Of je nu worstelt met negatieve gedachten, zorgen, stress of angst, loslaten is een vaardigheid die je kan leren. Het is een actie die plaatsvindt in het heden en vraagt om inzicht en vertrouwen.

Vind jezelf met deze krachtige Methode
Met deze krachtige methode versterk je jouw innerlijke kracht en zelfvertrouwen, waardoor je stappen kunt zetten richting een leven dat meer in lijn is met jouw ware zelf. Tijdens deze workshop leer ik je de methode aan door zelf te voelen en te ervaren.

Wat mag je verwachten

  • Geen oppervlakkige workshop, hier wordt gewerkt!
  • Aanleren van de methode door zelf voelen en ervaren
  • Een individuele reis naar binnen, naar de kern
  • Met diepgang, waardevolle inzichten en praktische tools
  • Rust en respect staan centraal
  • Geen ruimte voor ego’s en maskers
  • Authenticiteit en oprechtheid worden aangemoedigd
  • Ondersteunende en veilige omgeving om te groeien
  • Honden, paarden, katten, schapen, …

Voel je welkom

Authentieke locatie net buiten Hasselt
Deze workshop vindt plaats bij mij, net buiten Hasselt, op een authentieke locatie en in een huiselijke sfeer. We zullen samen zijn met mijn honden en andere dieren, afhankelijk of het binnen of buiten zal plaatsvinden.

Persoonlijke aanpak, kleine groep
Omdat ik hou van een persoonlijke aanpak, gaat deze workshop door in kleine groep van minimaal 4 en maximaal 10 deelnemer. Mocht er onverhoopt te weinig aanmeldingen zijn, dan ontvang je van mij een aantal dagen op voorhand een sms waarin ik laat weten dat de workshop NIET doorgaat.

Gun jij het jezelf?
Alles is voor jou geregeld! Er staat schrijfmateriaal en oefenmateriaal klaar, samen met drankjes, koeken, fruit, soep en snacks. Je kunt ontspannen en genieten in een rustige natuurrijke omgeving terwijl je leert, ontdekt en groeit. Een waardevolle investering van €98

Liever met een eigen groep 
Wil je deze workshop liever met je eigen groep organiseren? Dat kan! Laat me weten wie er deel wil nemen – vrienden, collega’s, familie, of anderen – en dan bekijken we samen hoe we de workshop kunnen aanpassen aan jullie wensen en behoeften.

Aarzel niet om me te contacteren als je vragen hebt. 

[instagram-feed]