Ilona Harmeijer
You Are Reading
Coaching Dag
0

Coaching Dag

Een zelfzorg dag van onthaasten, ontdekken en groeien

Een dag met oprechte aandacht voor jou
Ontsnap aan de drukte van het dagelijkse leven en omarm een dag die volledig om jou draait. Onze zelfzorg dag biedt een diepgaande en inspirerende ervaring waarin jouw persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Samen nemen we de tijd om te reflecteren op jouw leven, zowel persoonlijk als professioneel. We richten ons op jouw welzijn, groei en de veranderingen die daarbij horen, en onderzoeken hoe je deze constructief kunt benaderen.

De kracht van een hele dag
Een hele dag geeft je de ruimte om te vertragen, los van afleidingen en prikkels. Het biedt een unieke kans om te focussen op wat echt belangrijk voor je is en om in contact te komen met je innerlijke wijsheid. Luisteren naar je intuïtie helpt je te ontdekken wat je werkelijk nodig hebt voor persoonlijke groei en welzijn.

Ontdek en Groei
Tijdens deze dag kun je intensief werken aan je doelen, nieuwe inzichten opdoen, obstakels overwinnen en concrete stappen zetten naar een betere versie van jezelf. Dit programma is perfect voor wie een transformerende ervaring zoekt en blijvende resultaten wil bereiken.

Een dag van natuur, bewustwording en zelfontdekking
We beginnen met een rustige start, gevolgd door een verkwikkende wandeling en een ontspannende lunch in een natuurlijke omgeving. Vervolgens verdiepen we ons in gesprekken met diverse technieken, zoveel mogelijk in de buitenlucht. Deze dag staat in het teken van reflectie en persoonlijke groei, op jouw eigen tempo en met ruimte voor alles wat zich aandient. Er zijn geen verplichtingen; ik regel alles voor jou zodat je optimaal kunt genieten van deze unieke ervaring.

Naast een hele dag hier, kunnen we er ook samen op uit gaan

Een dagje eropuit betekent ook echt een dag weg
Stap uit je dagelijkse routine en sluit je aan voor een avontuurlijke dag vol zelfontwikkeling en groei. We ontmoeten elkaar vroeg in de ochtend op een plek waar onze wegen elkaar kruisen. Dit is het begin van een ontdekkingsreis naar zelfontwikkeling en groei. Met de auto laten we ons leiden door de lokroep van de natuur, weg van de drukte. We laten de prikkels van het dagelijks leven achter ons en omarmen de rust en stilte die de natuur ons tijdens onze reis biedt.

Deze dag draait helemaal om jouw welzijn
Ik zorg ervoor dat alles tot in de kleinste details is verzorgd. Het is een dag van vertragen, stilstaan, adelhalen, ontprikkelen, reflecteren en empoweren. Een dag om te koesteren en een mijlpaal op jouw reis naar persoonlijke ontwikkeling.

Maak van deze dag een keerpunt in jouw persoonlijke en professionele leven!

En, heb ik je weten te triggeren?
Of je nu alleen komt of met een vriend(in), partner of familielid, je bent van harte welkom voor een persoonlijke zelfzorg dag hier of ergens on the road. Houd er rekening mee dat deze ervaring niet tot de goedkoopste uitjes behoort, omdat je mij boekt voor een hele dag inclusief lunch en eventuele reiskosten.

[instagram-feed]