Ilona Harmeijer
You Are Reading
Coach Dag
0

Coach Dag

Een zelfzorg dag van onthaasten, ontdekken en groeien

Een dag met oprechte aandacht voor jou
Samen nemen we een dag de tijd om te reflecteren op jou en het leven. We staan stil bij jouw welzijn, groei, ontwikkeling en de veranderingen en verliezen die daarbij horen. We onderzoeken wat deze ervaringen met je doen en hoe je er constructief mee om kunt gaan.

De kracht van een hele dag
Een volledige dag biedt de ruimte om echt te vertragen, weg van de constante stroom van afleidingen, zorgen en prikkels. Het is een kans om te focussen op wat er echt toe doet en om in contact te komen met je innerlijke stem. Luisteren naar je intuïtie helpt je te ontdekken wat je werkelijk wilt en nodig hebt.

Een dag van natuur, bewustwording en zelfontdekking
Of we nu wandelen in de natuur of gebruik maken van diepgaande technieken, deze dag staat in het teken van reflectie en groei op jouw tempo, zonder haast en met openheid voor wat zich aandient. Niets moet, alles mag. Jij hoeft niets te doen, alles wordt voor je geregeld.

Naast een hele dag hier, kunnen we er ook samen op uit gaan

Een dagje eropuit betekent ook echt een dag weg
We ontmoeten elkaar vroeg in de ochtend op een plek waar onze wegen elkaar kruisen. Dit is het begin van een ontdekkingsreis naar zelfontwikkeling en groei. Met de auto laten we ons leiden door de lokroep van de natuur, weg van de drukte. We laten de prikkels van het dagelijks leven achter ons en omarmen de rust en stilte die de natuur ons tijdens onze reis biedt.

Deze dag draait helemaal om jouw welzijn
Ik zorg ervoor dat alles tot in de kleinste details is verzorgd. Het is een dag van vertragen, stilstaan, adelhalen, ontprikkelen, reflecteren en empoweren. Een dag om te koesteren en een mijlpaal op jouw reis naar persoonlijke ontwikkeling.

En, heb ik je weten te triggeren?

Of je nu alleen komt of met een vriend(in), partner of familielid, je bent van harte welkom voor een persoonlijke zelfzorg dag hier of ergens on the road. Houd er rekening mee dat deze ervaring niet tot de goedkoopste uitjes behoort, omdat je mij boekt voor een hele dag inclusief lunch en eventuele reiskosten.

[instagram-feed]