Ilona Harmeijer
You Are Reading
De natuur in
0

De natuur in

Dwalen door het unieke landschap van zelfontdekking

De natuur brengt je rust
Stap uit de hectiek van het dagelijks leven en laat je levensreis zich ontvouwen te midden van de natuur. Ben jij iemand die de rust van buiten opzoekt? Of ben je er nog niet helemaal bewust van? Ik nodig je uit om samen met mij te dwalen, jezelf onder te dompelen in de natuur en te verdwalen in haar rust. Laat de hectiek van het leven achter je terwijl je reflecteert op je eigen innerlijke reis.

Van je hoofd naar je gevoel
Het pad buiten ademt frisse lucht in je gedachten, verzacht je lichaam en brengt je van een wereld van gedachten naar een wereld van gevoel. Hier vind je geen zorgen, maar rust en nieuwe energie.

Een andere kijk op dingen 
Wandelend door dit landschap van zelfontdekking geeft de natuur een andere kijk op de wereld om je heen. Positieve emoties borrelen op en nieuwe perspectieven worden onthuld. Het web van gedachten raakt op de achtergrond, terwijl je geest verheldert en je denkvermogen verbetert. Als je vastzit, brengt de beweging van het landschap een interne verschuiving teweeg en duwt je voorwaarts op je pad.

Wandelen maakt het praten stukken gemakkelijker
Door de natuur te integreren met mijn coachtechnieken ontstaan diepgaande gesprekken, van ziel tot ziel en van hart tot hart. Puur, oprecht en verhelderend, net zoals de natuur zelf.

En weet je wat echt leuk is 
Een vroege ochtendwandeling, wanneer de natuur ontwaakt en de dag begint. De opkomende zon en de serene rust van de natuur vormen het decor voor een verrijkend coachingsgesprek. Het geeft je niet alleen energie maar ook inzichten en motivatie om met frisse moed aan je dag te beginnen.

Bij stress, onrust, teleurstelling, verandering, verdriet of verlies
Of je nu kampt met stress, onrust, teleurstelling, verandering, verdriet of verlies, deze wandeling biedt altijd een weg vooruit. Voel je welkom, want in dit unieke landschap van zelfontdekking, wacht een betekenisvolle reis op jou.

Als alles om je heen in beweging is, is het tijd om stil te staan. Als alles om je heen stilstaat, is het tijd om in beweging te komen

Waar gaat het door
Alle outdoor gesprekken gaan door bij mij, in de Herckenrode bossen ofwel op een locatie in een straal van 10-15 kilometer. Soms kom ik op locatie. We stemmen dit onderling even op voorhand af.

We nemen onze tijd 
We nemen onze tijd en kijken niet te veel op de klok. De duur hangt af van het tempo, het weer en hoe lang je zelf wilt weg zijn. Kleed je zeker naar het weer, doe schoenen aan die vies mogen worden en neem wat te drinken mee voor onderweg. 

Iemand meenemen
Wil je graag iemand of meerderen meenemen? Dat kan altijd. Hoe en wat bespreken we samen even vantevoren.

Afspraken kunnen gemaakt worden online
Afspraken worden geboekt in mijn online agenda. Na het boeken ontvang je een bevestiging per email. Niets ontvangen? Check je spam of probeer het nogmaals! Alle tarieven kun je hier terugvinden.

Aarzel niet om me te contacteren als je vragen hebt. 

[instagram-feed]