Ilona Harmeijer
You Are Reading
Begeleiden bij Rouw & Verlies
0

Begeleiden bij Rouw & Verlies

Hey daar! 

Anders en verdiepend begeleiden, ik leer het je graag
Wil je als professional, coach of expert leren hoe je mensen kunt bijstaan bij verdriet en verlies? Dan is deze training zeker iets voor jou. Want ik bied je graag de vaardigheden en inzichten die nodig zijn om op respectvolle wijze te communiceren en anderen te begeleiden in moeilijke momenten.

Want rouw gaat over zoveel meer dan de dood
Rouwen doen we om iets dat niet meer is of nooit meer zal zijn, om iets dat was en nu voor altijd anders is. Denk aan verlies door scheiding, verlies van gezondheid, werk, het afscheid nemen van een geliefd persoon, verlies van dromen, andere ingrijpende levensveranderingen of zelfs het verlies van een onvervulde wens. Rouw is het verdriet dat we ervaren door een verandering of verlies.

Wat mag je verwachten

Diep Duiken in Rouw & verlies 
Verken het complexe landschap van rouw en verlies. We duiken samen diep in de emoties, herinneringen en uitdagingen die met rouw gepaard gaan en ontdekken de veelzijdigheid van rouw.

Jij als Luisterheld 
Ontwikkel de kunst van authentiek luisteren en het stellen van ontvankelijke vragen. Leer essentiële vaardigheden voor diepgaande gesprekken en effectieve communicatie.

Jouw Groei, Jouw Kracht 
Oefen en maak fouten in een ondersteunende omgeving waar jouw ontwikkeling centraal staat. Sluit deze training af met een dieper begrip van rouw en verlies, klaar om anderen bij te staan met een unieke combinatie van theoretische kennis en praktische vaardigheden.

We willen geen nummers, maar authentieke deelnemers

Leren en ervaren in huiselijke sfeer en in kleine groep
Onze 4-daagse training vindt plaats op ons eigen adres en in kleine groep met een maximum van 8 tot 10 deelnemers. De setting is huiselijk en de locatie is omgeven door een landelijke sfeer, compleet met gezelschap van viervoeters.

Wanneer
4 dagen van 10u – 17u
(2024) 13/1 – 27/1 – 24/2 – 9/3
(2024)16/3 • 30/3 • 20/4 • 4/5
….

Jouw investering
€978 excl btw
inbegrepen materialen, hapjes, drankjes en lunch

Bij interesse
Mocht je interesse hebben, dan hebben wij op voorhand graag eerst even telefonisch contact met je om te kijken of de training inderdaad voldoet aan de verwachtingen.

[instagram-feed]