Ilona Harmeijer
You Are Reading
Online kan ook
0

Online kan ook

Een virtuele reis door jouw landschap, waar je ook bent

Virtueel reizen
Stel je voor dat we samen virtueel dwalen door het jouw landschap. In deze online wereld openbaren zich hoogten van persoonlijke groei, waar gedachten oplichten als digitale sterren aan de hemel. Tegelijkertijd kunnen de diepten van verlies en rouw zich tonen als donkere, maar tijdelijke, wolken in dit digitale domein.

Mijn coaching als kompas
Samen verkennen we jouw landschap en richten we ons op jouw doelen en eindbestemming. Door in te zoomen op de details en uit te zoomen voor een breder perspectief, bevorderen we diepgaand zelfinzicht. We vinden niet alleen antwoorden, maar ook jouw innerlijke kracht.

Begrip, motivatie en kracht zijn de drijvende krachten
Gedurende onze online ontmoetingen zullen begrip, motivatie en kracht dienen als bouwstenen voor jouw vooruitgang. Samen duiken we in de kleinste details van jouw levensverhaal, verkennen we de nuances van de pixels en streven we gezamenlijk naar positieve veranderingen.

Flexibiliteit en toegankelijkheid
Online gesprekken zijn toegankelijk vanaf elke locatie met een internetverbinding. Het virtuele karakter van de coaching geeft je de flexibiliteit om sessies te plannen op tijden die het beste voor jou werken, waardoor de ondersteuning naadloos aansluit op jouw agenda.

Benieuwd naar wat onze virtuele reis voor jou in petto heeft?
Afspraken worden geboekt in mijn online agenda. Na het boeken ontvang je een bevestiging per email. Niets ontvangen? Check je spam of probeer het nogmaals! Alle tarieven kun je hier terugvinden.

Aarzel niet om me te contacteren als je vragen hebt. 

[instagram-feed]