Ilona Harmeijer
You Are Reading
Executive Coach Traject
0

Executive Coach Traject

Ontdek de kracht van leiderschap

Mijn drive om jou als executive te ondersteunen
Opgegroeid in een ondernemersgezin en actief geweest als dochter binnen het bedrijf, heb ik uit eerste hand ervaren dat ondernemen meer inhoudt dan alleen streven naar succes en groei. Het omvat ook tal van uitdagingen en offers, die zowel het gezinsleven als het persoonlijk welzijn kunnen beïnvloeden. Deze ervaring én mijn eigen ondernemerservaring hebben mij geïnspireerd en gemotiveerd om ondernemers en leidinggevenden te helpen bij het vinden van een gezonde balans tussen hun professionele ambities en persoonlijk welzijn.

Mijn kennis en ervaring, jouw skills en ondernemerszin
Met mijn kennis, ervaring en expertise als coach zal ik je begeleiden bij het navigeren door complexe zakelijke landschappen en persoonlijke ontwikkeling. Mijn aanpak is holistisch en op maat gemaakt, waarbij we niet alleen focussen op professionele doelen, maar ook op jou als individu. Samen zullen we werken aan jouw persoonlijk welzijn, het versterken van jouw leiderschapsvaardigheden, het begrijpen van de kracht van de mind en diverse communicatiestijlen, het ontwikkelen van effectieve strategieën en het bevorderen van een gezonde balans tussen werk en leven.

Wat mag je verwachten

  • Maatwerk: Mijn aanpak is allesbehalve standaard. Elke sessie wordt nauwgezet afgestemd op jouw persoonlijke behoeften, uitdagingen en doelen, waardoor elk traject volledig uniek is.
  • Diepgaand zelfinzicht: Je kunt rekenen op diepgaand zelfinzicht door grondig te verkennen wat jouw sterke punten, zwakke punten, persoonlijke waarden, overtuigingen en blinde vlekken zijn. Dit inzicht zal je kracht geven om effectiever leiding te geven en weloverwogen beslissingen te nemen.
  • Kracht van interne en externe communicatie: Communicatie en verbinding zijn essentieel, zowel intern als extern. Dit zijn aspecten die ik enorm belangrijk vind en waar we zeker aandacht aan zullen besteden om jezelf en je communicatie sterker en meer verbonden te maken.
  • Gedragsverandering: Ik richt me specifiek op het identificeren en aanpassen van gedrag dat jou als leider kan hinderen of versterken, zoals communicatiestijlen, conflicthantering en jouw benadering van leiderschap.
  • Concrete actieplannen: Een cruciaal onderdeel van mijn aanpak is het ontwikkelen van gedetailleerde actieplannen die jou helpen jouw inzichten en doelen om te zetten in meetbare stappen en acties. Dit leidt onmiddellijk tot verbeterde prestaties en een grotere effectiviteit.
  • Ondersteuning bij besluitvorming: Ik bied ondersteuning bij complexe besluitvormingsprocessen door jou te helpen verschillende perspectieven te overwegen, risico’s te evalueren en doordachte beslissingen te nemen die in lijn zijn met jouw doelen en waarden.
  • Continu leren en groei: Mijn begeleiding moedigt je aan om bewustwording en voortdurend leren te omarmen. Het richt zich niet alleen op het oplossen van huidige uitdagingen, maar ook op jouw voortdurende ontwikkeling en langetermijngroei.
  • Meetbare resultaten: Naast de onmeetbare voordelen zoals verhoogd zelfvertrouwen en verbeterde relaties, streef ik graag naar tastbare resultaten zoals verbeterde prestaties en productiviteit.

Tijd voor een kop koffie of thee?

Hoe ziet dit traject eruit
In dit traject nemen we ruimschoots de tijd om diepgaand aan jouw doelen en ontwikkeling te werken, zonder tijdsdruk. We zullen zowel binnen als buiten actief zijn gedurende 6 sessies van maximaal 3/4 uur. We streven naar een ontspannen sfeer met ruimte voor ontspanning, inclusief een hapje en drankje. Deze comfortabele setting biedt de ideale omgeving voor effectieve groei en succes.

Jouw investering
De investering voor dit traject van 6 sessies bedraagt 2880 euro exclusief btw. Zorg ervoor dat je wandelschoenen en gepaste kleding meebrengt voor optimaal comfort tijdens de sessies.

Voel je welkom voor een kop koffie of thee
Ik nodig je uit om contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek, waarin we kunnen bespreken hoe mijn executive coaching jou kan helpen bij het realiseren van blijvend succes en persoonlijke vervulling in jouw leven en leiderschapstraject.

Naast coaching is er nog zoveel meer dat ik voor jou kan betekenen
Naast individuele coaching bied ik ook teamcoaching, workshops en trainingen aan, in samenwerking met mijn partner Chris. Chris is een ervaren trainer in verschillende domeinen, waaronder communicatie, klantgerichtheid, conflicthantering en agressieregulatie. Alles wordt op maat gemaakt.

[instagram-feed]