Ilona Harmeijer
You Are Reading
Zelfontdekking & Groei
0

Zelfontdekking & Groei


De weg naar rust

Het begint bij jou
Iedereen bewandelt zijn eigen pad, maar er komt altijd een moment waarop je beseft dat het tijd is voor een andere richting. En op dat kruispunt bied ik je graag mijn coachende hand aan om je te begeleiden bij het verkennen van alle aspecten van jezelf en het begrijpen van hoe ze met elkaar verbonden zijn.

Jezelf herontdekken
We focussen op datgene waar jij naar op zoek bent, wat je wilt veranderen, verzachten of verbeteren. Soms wijken we af van het pad omdat we iets tegenkomen dat ook aandacht verdient. Samen gaan we op zoek naar innerlijke rust en vrede, omdat ik geloof dat kracht ontwaakt vanuit rust. Het doel is om je te helpen jezelf te herontdekken en een diepe verbinding met je innerlijke kracht tot stand te brengen.

Ontdekkingsreis in jezelf
Voorwaarts leven is achterwaarts begrijpen. We gaan ontdekken wat er is gebeurd, wat eraan voorafging en wat er voor je ligt. We banen ons een weg door gevoelens en gedachtengangen. We gaan dwars door patronen, oude belemmeringen en beperkende overtuigingen. We ontdekken verborgen schatten, verlangens, kwaliteiten, behoeften en hoop, zelfliefde, zelfacceptatie, zelfvertrouwen… maar bovenal vinden we jou!

Jouw reis
Jij bepaalt de koers en ik coach je op jouw reis van persoonlijke groei, zelfreflectie, zelfacceptatie, zelfliefde, zelfontwikkeling, zelfgeloof, zelfzorg en zelfkennis. Hier is niets vreemd of raar, niets te klein of te groot. Voel je welkom, precies zoals je op dit moment bent en met alles wat er nu speelt.

Voor wie of wanneer

Ik coach je graag als …

 • Je voelt dat je vastloopt in het leven en behoefte hebt aan begeleiding
 • Uitdagingen en het verlangen naar meer balans en zelfbegrip centraal staan in je leven
 • Je op zoek bent naar innerlijke rust en een streven naar persoonlijke groei voelt
 • Plotselinge levensgebeurtenissen je uitdagen en je behoefte hebt aan ondersteuning
 • Je jezelf wilt (her)ontdekken en een diepgaand inzicht in jezelf wilt verkrijgen
 • Begrip en acceptatie van je gedachten en emoties essentieel voor je zijn
 • Je wilt werken aan het filteren van je gedachten en ze in de juiste context plaatsen
 • Een diepe verbinding met je innerlijke kracht een verlangen is
 • Je op zoek bent naar verborgen schatten, verlangens, kwaliteiten en zelfliefde
 • Er behoefte is aan zelfreflectie, zelfacceptatie, zelfliefde en zelfontwikkeling
 • Je de voorkeur geeft aan een persoonlijke benadering in een omgeving van rust en begrip

Hoe gaat het te werk

Zonder klik, geen resultaat
Onze reis begint met een kennismakingsgesprek. Tijdens deze ontmoeting hoor ik graag je verhaal en bespreken we jouw doelen, behoeften en de gebieden waar je aan wilt werken. 

Alles begint met vertrouwen en rust
Samen zullen we een ruimte creëren waarin je je op je gemak voelt om jezelf open te stellen, te verkennen en te groeien. Deze fase legt de basis voor verdere diepgaande exploraties.

Coaching naar de essentie
Ik coach graag naar de essentie en rond een gesprek graag goed af. Dit maakt dat een uurtje vaak te krap is om naar de kern te kunnen gaan. Een gemiddeld gesprek duurt 1½ uur tot 2 uur. Natuurlijk kan je ook terecht voor een coach uurtje, zowel face to face als online.

Persoonlijke opvolging & tussentijds contact
Na elke sessie besteden we aandacht aan het integreren van nieuwe inzichten in jouw dagelijks leven. Tussen de sessies door hoor ik graag via email of whatsapp hoe het écht met je gaat, wat de sessie met je gedaan heeft en wat belangrijk is om aandacht aan te geven een volgende keer. 

Een holistische benadering, waarbij rust, zelfontdekking en groei samenkomen 
Verandering vraagt om tijd en vereist geduld, aandacht en mildheid. Daarom geef ik de voorkeur aan trajecten van 3, 5 of 7 sessies, met minstens 1 sessie per maand. Mocht je willen, kunnen we dit opvolgen met extra sessies of trajecten.

Binnen, buiten of online; jong en oud; individueel of samen
Je kunt bij mij terecht voor jezelf, als koppel, met je kind, gezin, vriend(en), collega, team of …. Ook jongeren en studenten kunnen bij mij terecht om zichzelf en het leven wat beter te begrijpen.

Online agenda
Afspraken worden geboekt in mijn online agenda. Na het boeken ontvang je een bevestiging per email. Niets ontvangen? Check je spam of probeer het nogmaals! Alle tarieven kun je hier terugvinden.

Aarzel niet om me te contacteren als je vragen hebt. 

[instagram-feed]