Coachen naar de essentie, ik leer je graag de kneepjes van het vak

Zit het coachen ook in jouw bloed
Is het coachen ook een natuurlijk talent van jou? Voel je de aantrekkingskracht van het begeleiden? Ben je een geboren mensen-mens en lijken anderen altijd instinctief de weg naar jou te vinden? Lijkt het je interessant om zelf coach te worden, en dan bedoel ik een coach die werkelijk naar de essentie gaat.

Coachen is verbinden
Coachen is zoveel meer dan vragen stellen en knikken, het draait om een diepgaande connectie. Het betekent begrijpen, voelen en op dezelfde golflengte zitten. Luisteren met het hart, oppikken wat onuitgesproken is en begrijpen wat er achter de woorden schuilgaat. Het is een kunst van afstemming en op het juiste moment reageren. Het vermogen om een veilige haven te creëren waarin de ander zich niet alleen gehoord en begrepen voelt, maar ook gesteund. Als dit resoneert met jou, dan ben je wellicht op weg naar een betekenisvolle reis in de wereld van coaching.

Mijn coach ervaring
Na jaren van ervaring, voortdurende educatie, bijscholingen en opleidingen, heb ik mijn expertise toegespitst op persoonlijke groei, stress, verdriet en verlies. Mijn aanpak omvat een combinatie van praktische technieken, zonder enige zweverigheid en met de voetjes stevig op de grond. 

Voor beginners en ervaren coaches, therapeuten of begeleiders
Wil je de kunst van coaching ontdekken, of ben je als coach of therapeut geïnteresseerd om op deze wijze te werken? Ik leer het je graag. Samen bekijken we hoe we dit vorm kunnen gaan geven.

Ervaren, voelen en groeien
Ik ben een voorstander van zelf ervaren, voelen en groeien. Op deze manier werk ik en leer ik het je ook. Alleen praten is niet altijd voldoende, zelf ervaren helpt je voelen wat het doet. Door verdiepend te werken kan een verandering écht plaatsvinden. Deze technieken geef ik je graag mee. 

Alles is mogelijk
Of je nu interesse hebt in losse modules, een volledige cursus, of een programma op maat en naar jouw wensen, mijn aanbod is zowel voor jou persoonlijk als professioneel. Individueel, in samenwerking met anderen of in groepsverband.

Van gesprekstechnieken tot creatieve of relaxatie technieken
Life coaching 
Begeleiding bij rouw en verlies 
Systemisch coachen en opstellingen
Creatieve werkvormen en intuïtief werken
NLP en Hypnose technieken
Technieken voor ontspanning en meditatie
Innerlijk kindwerk
Outdoor coaching
Communicatietechnieken

Graag eentje op maat?
Stuur me gerust een e-mail en laat me weten waar je naar op zoek bent. Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden, samen met mogelijke tijden voor telefonisch contact. De verdere details volgen dan vanzelf.