Ilona Harmeijer
You Are Reading
✨ Zomer Traject ✨
0

✨ Zomer Traject ✨

Een enorm krachtig Zomertraject

Kies jij voor anders?
Wil jij na de zomer terug in je kracht staan? Je compleet voelen, vol energie en zelfvertrouwen? Dicht bij jezelf blijven professioneel en persoonlijk? Dan is dit zomertraject perfect voor jou!

Een reis zonder klok
In de buitenlucht, al dan niet wandelend en soms binnen, werken we samen aan jouw persoonlijke groei en welzijn. Laat je meevoeren door de rustgevende flow en magie van de natuur, omgeving en dieren om vijf 5 inspirerende thema’s te verkennen die jouw persoonlijke en professionele groei en welzijn bevorderen.

Authentiek en rustgevend jezelf zijn
Op een prachtige, authentieke en rustgevende locatie bied ik je een plek waar je jezelf mag zijn. Alles wordt geregeld, inclusief een hapje en een drankje. Hier mag je ontspannen en tot rust komen, terwijl je wordt gesteund, gemotiveerd en gestimuleerd om jezelf te herontdekken.

Wat mag je verwachten

Zelfontdekking & Bewustwording
Door middel van zelfreflectie en diepgaande gesprekken ontdek je je kernwaarden, drijfveren en doelen. Wat is echt belangrijk voor jou? Wat maakt je gelukkig?Je krijgt meer inzicht in jezelf en je levenspad, waardoor je bewuster keuzes kunt maken die in lijn zijn met je ware zelf.

Belemmeringen & Patronen
Samen identificeren we de mentale, emotionele en fysieke blokkades die je tegenhouden.Door middel van technieken zoals ademhalingsoefeningen, meditatie en visualisaties leer je hoe je deze blokkades kunt loslaten en ruimte kunt maken voor nieuwe energie.

Verzachten & Helen
We richten ons op het ontwikkelen van zelfcompassie en het helen van oude wonden. Door zachtheid naar jezelf te cultiveren, kun je emotionele balans en innerlijke rust vinden. We gebruiken technieken zoals mindfulness en emotionele helingsoefeningen om je te ondersteunen bij het verwerken van onverwerkte emoties en het loslaten van pijn uit het verleden.

Loslaten & Kiezen voor
In dit deel van het traject leer je hoe je oude gewoonten en overtuigingen kunt loslaten en bewust kunt kiezen voor nieuwe, positieve manieren van denken en handelen. Dit proces helpt je om je leven opnieuw vorm te geven op een manier die beter aansluit bij jouw essentie en doelen.

Groeien en Bloeien
Na het loslaten van blokkades en het helen van wonden, richten we ons op jouw groei en zelfontplooiing. We stellen concrete doelen en maken een actieplan om deze te bereiken. Je leert praktische tools en technieken die je helpen om je persoonlijke en professionele leven in balans te brengen en verder te ontwikkelen. Dit stelt je in staat om met hernieuwde energie en zelfvertrouwen je toekomst tegemoet te gaan.

5 thema’s in 3 groeimomenten

De essentie van wie je werkelijk bent
Een uniek traject, bestaande uit drie dagdelen, waarin we stilstaan bij vijf boeiende thema’s. Dit traject is ontworpen om je een fijne ervaring te bieden, vol leermomenten en inzichten, die je persoonlijke en professionele groei bevorderen.

Jouw investering
De kosten voor dit volledige traject, inclusief alle materialen, drankjes, ontbijt en/of lunch, bedragen:

[instagram-feed]